Wil je meer informatie over een product weergeven op de productpagina? Of deze aanvullen met een video? Dat kan! Je kan namelijk de product detail pagina geheel naar wens aanpassen.

Stap 1

Ga via de taakbalk bovenin naar de Editor.

Stap 2

Voeg een product toe aan je website.

Stap 3

Je ziet in de grijze werkbalk boven het Product-element de optie 'Naar detail pagina' staan. Klik hierop.

Stap 4

Je bent nu op de product detail pagina. Hier kun je alle elementen van JouwWeb aan toevoegen!

Je ziet dat bezoekers van je website sowieso de mogelijkheid hebben om het product te delen via social media. Wil je deze social media knoppen uitschakelen? Dat kan. Hoe je dit kan doen, lees je in het artikel webshop configureren.

Sleep nu de gewenste elementen naar de pagina, in het daarvoor bedoelde vlak, en vul je product detail pagina op met meer informatie.

Wil je artikelnummers tonen op deze pagina? Dat kan. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Gebruik jij de Editor voor het beheren van jouw webshop producten? Dan kun je via de Editor de producten ook makkelijk weer verwijden, zonder in de product lijst jouw product te moeten zoeken. Door namelijk op het kruisje te klikken, verwijder je het product samen met het element.

Tip: maak zelf goede productfoto's voor je webshop!