Vanuit DNS Belgium worden soms eisen gesteld om een .be domeinnaam te kunnen gebruiken. Hierdoor kan het voorkomen dat je .be domeinnaam eerst wel werkte, maar nu niet meer. Wijst niks binnen de abonnementspagina erop dat het om een fout gaat, zoals foutieve DNS-gegevens, dan ligt het hoogstwaarschijnlijk aan DNS Belgium.

Zoek jouw domeinnaam op via de website van DNS Belgium. Je krijgt een melding dat de domeinnaam niet meer beschikbaar is. Dat klopt, want jij hebt deze domeinnaam al vastgelegd. Klik op Toon gegevens.

Kijk vervolgens wat er bij de Verificatiestatus staat. Staat hier In behandeling? Dan is dat de reden waarom jouw domeinnaam niet werkt. Meer informatie over de verschillende statussen vind je bij DNS Belgium.

DNS Belgium kan jou vragen om je identiteit te verifiëren. Doe je dit niet, dan is het gevolg dat je domeinnaam niet (meer) werkt. In dat geval moet je contact opnemen met DNS Belgium om jouw identiteit te verifiëren. Het e-mailadres waarop je DNS Belgium kan bereiken, vind je onder Nameservers bij de details van jouw domeinnaam.

Om je domein weer aan de praat te krijgen, kun je contact opnemen met DNS Belgium via bovenstaand e-mailadres:  verification@dnsbelgium.be

Is de verificatiestatus bij DNS Belgium in orde en werkt je .be domeinnaam nog steeds niet? Stuur ons dan een mail op support@jouwweb.nl.