De HEAD-tag bevat achtergrond informatie van een website. Let op dat wij automatisch al o.a. een 'description'-tag en 'title'-tag toevoegen voor SEO-doeleinden. Dat hoef je dus niet zelf te doen.

Stap 1

Klik in de Editor op het menu-item Instellingen.

Stap 2

Kies het tabblad Geavanceerd. Hier vind je het HTML in HEAD-tag element.

Stap 3

In het tekstvlak kun je de benodigde HTML-code toevoegen. De code voor het toevoegen van zoekwoorden aan je website vind je hieronder en kun je gewoon kopiëren en plakken in het HTML in HEAD-tag element van je website.

Bijv: <meta name="keywords" content="zoekwoord,zoekwoord,zoekwoord">

Stap 4

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan.