Iedere e-mailbox wordt geleverd met 1GB (1000MB) aan ruimte. Zodra deze vol zit kun je geen nieuwe mail meer ontvangen. Op de Mijn Abonnement pagina kun je bij e-mail instellen zien hoeveel % je gebruikt hebt.

In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen om dit te voorkomen of te verhelpen.

E-mails verwijderen
Verwijder gelezen of onbelangrijke e-mails uit jouw mailbox, vooral de e-mails met bijlagen. Je kunt dit doen vanuit jouw mailprogramma of via de webmail.

Geen kopie achterlaten op server
Als je hebt gekozen voor POP3 (in plaats van IMAP), dan kun je ervoor kiezen om alle emails in het e-mailprogramma op te slaan, en niet op de mailserver.  Dan zal je mailbox niet snel vol lopen. Dit kan bijv als je gebruik maakt van POP3 bij de volgende programma's:

- Voor Microsoft Outlook en Apple Mail kun je hier lezen hoe je dit instelt

- Voor Windows Live mail kun je hier lezen hoe je dit instelt

E-mails inladen in Gmail
Je kunt er ook voor kiezen om via Gmail.com en de Gmail-applicaties je e-mail te beheren. Je kan je mailbox inladen in een normaal gmail-account. Je ontvangt jouw zakelijke mail dan in dezelfde mailbox en kunt gewoon mails versturen vanaf dat adres. Gmail zal dan al jouw e-mails bewaren en beschikbaar maken in hun apps. Lees instructies

Meer ruimte nodig?
Tegen een kleine meerprijs kunnen we de capaciteit van jouw mailbox vergroten. Bijvoorbeeld een vergroting met 1 GB  of met 2,5 GB  per mailbox. Stuur ons een
e-mail voor meer informatie