Sleep het element Reacties naar je pagina.

Stap 3

Klik op het Reactie-element op je website om de werkbalk op te roepen.

Stap 4

Stel het bevestigingsbericht in dat bezoekers te zien krijgen nadat ze een reactie achter hebben gelaten.

Stap 5

Gebruik het tandwiel om overige instellingen te wijzigen.

De optie Reacties vooraf keuren is vooral handig om ongewenste reacties te blokkeren en met de optie Reacties op reacties kun jij als beheerder reageren op berichten. Dit is vooral makkelijk om eventuele vragen van bezoekers te beantwoorden.

Stap 6

Ga naar de Editor en klik op je Reactie-element om de ingezonden reacties goed te keuren, te verwijderen of te reageren op de reactie.

Tip: Bezoekers moeten hun e-mailadres invullen bij het achterlaten van een reactie. Dit e-mailadres is alleen voor jou als beheerder zichtbaar. Andere bezoekers van je website krijgen dit dus niet te zien.