Bij het maken van een website wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen deze bekijken. Hierbij kunnen onze Social - elementen helpen! We hebben twee verschillende elementen, namelijk het Social - Delen element en het Social - knoppen element.

Hoe beide elementen werken wordt uitgelegd in dit artikel.

Social - Delen

Met het Social - delen element geef je je bezoekers de mogelijkheid om een pagina van je website te delen op hun sociale netwerken. Dit element is dus vooral bedoeld om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Gebruik de grijze werkbalk boven het element om aan te geven welke knoppen je op je website weer wil geven en wat de stijl van de knoppen moet zijn.

Bij Knoppen kun je aangeven welke knoppen je zichtbaar wil hebben. Bij Stijl kun je ervoor kiezen om de weergave op normaal of alleen iconen te zetten.

Merk op: De knop van WhatsApp is alleen zichtbaar op mobiele telefoons. Alleen wanneer bezoekers de website dus via hun mobiel bekijken, zien zij deze knop.

Social - Knoppen

Voeg het Social - Knoppen element aan je website toe om een link te maken naar de social media waarop je actief bent. Gebruik het dus bijvoorbeeld om je Facebookpagina te promoten en om meer volgers (likers) te krijgen voor je Facebookpagina.

Gebruik hier de grijze werkbalk boven het element om enkele dingen in te stellen.

Deze knoppen dienen als link naar jouw eigen social media pagina. Deze links moet je dus nog instellen. Dit kun je doen door op de blauwe knop 'knoppen' te klikken. Er opent zich dan een scherm waarin je de gewenste knoppen kan instellen.

Verder kun je ook nog de vormgeving van de knoppen wijzigen. Je kan de grootte, stijl en kleur wijzigen.