Ga naar het tabblad Instellingen.

Stap 2

Wijzig de instellingen van het tabblad Algemeen.

• Website-titel: Geeft hier de titel van de hele website op. Deze wordt achter iedere pagina naam weergegeven.
  • Website-adres: Een webadres kan niet zomaar veranderd worden, maar het is op een aantal manieren wel mogelijk.
  • Website icoon: Upload een vierkante afbeelding. Dit dient als zogenoemde 'favicon'. Dit icoon komt bovenaan internetbrowsers te staan, naast je website-titel.
  • Website categorie: Dit heeft inhoudelijk geen effect op je website.
  • Taal: Geef de taal van je website aan. Dit heeft inhoudelijk geen effect op je website.
  • Offline modus: Je website staat standaard online. Schakel deze optie uit om de website tijdelijk offline te zetten.
  • Cookie melding: Stel in of bezoekers van je website een cookie melding krijgen te zien en deze dienen te accepteren.

Stap 3

Wijzig de instellingen van het tabblad Geavanceerd:

• Mobiele balk: De mobiele balk maakt het voor bezoekers gemakkelijker om met je in contact te komen.
  • Redirects: Stel een redirect in van een oud website-adres naar een nieuw website-adres.
  • Kruimelpad op subpagina's: Een kruimelpad laat de bezoekers zien via welke pagina's zij een bepaalde subpagina hebben bereikt. Zoals Home -> Pagina -> Subpagina
  • Submenu in zijbalk: Geef je bezoekers een extra navigatiemiddel. Het submenu verschijnt als je meerdere niveaus van pagina's hebt gemaakt, zijbalken in een aantal van je pagina's hebt en deze optie hebt aangezet.
  • HTML in HEAD-tag: Plaats hier meta-tags zoals je zoekwoorden (geavanceerd)
  • Google Analytics koppeling: Je kunt hier een koppeling met Google Analytics instellen voor meer inzicht in het gedrag van je gebruikers.

Stap 4

Klik op opslaan.

Tip: Stel zelf de tekst in die getoond wordt als je de website offline zet. Als je de optie Offline modus inschakelt, dan kun je daarna zelf de tekst voor de melding toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je website in onderhoud is en dat deze zo snel mogelijk online komt.