Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het tandwieltje bij de gewenste pagina

Stap 3

Uitleg over het opties voor Pagina-instellingen:

• Naam: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu van je website. Voorbeelden zijn: Over ons, Contact en Bestel nu!
  • Banner: geef aan of je een Banner wil toevoegen bovenaan deze pagina
  • Inhouds-gedeelte: geef aan of je een Zijbalk wil toevoegen aan deze pagina. Het is afhankelijk van het design dat je kiest of deze optie mogelijk is.
  • Zichtbaar in Google: geef aan of de pagina zichtbaar moet zijn in Google. Dit geldt ook voor de interne zoekfunctie van je website. Als je deze optie dus uitschakelt dan zal de pagina niet gevonden worden via zoekmachines en ook niet via de zoekfunctie op je website.
  • Pagina-titel: deze titel wordt nergens op de pagina zelf weergegeven, maar wel op de titelbalk van de browsers van jouw bezoekers.
  • Omschrijving: ook de omschrijving wordt nergens op de pagina zelf weergegeven. De omschrijving wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google.
  • Zichtbaar in menu: zet deze knop uit om de pagina uit je menu te halen. Bezoekers kunnen deze pagina nu alleen via links bezoeken.
  • Wachtwoord-beveiliging: je kunt één of meerdere pagina's voor bezoekers afschermen met een wachtwoord.

Je krijgt meteen een voorbeeld te zien van hoe dit in de zoekresultaten van Google getoond wordt.

Stap 4

Druk links-onder op Opslaan.

Tip: Je komt in de Editor extra snel bij de Pagina-instellingen via het tandwiel-icoontje: