Wanneer je een website aan het maken bent, dan kan het zomaar zijn dat je graag meerdere pagina's toe wilt voegen. In dit artikel vertellen we stap voor stap hoe je nieuwe pagina's kunt toevoegen.

Stap 1

Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op de blauwe knop Nieuwe pagina.

Stap 3

Vul nu de gegevens van jouw nieuwe pagina in en klik vervolgens op Opslaan.

• Naam: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu van je website. Voorbeelden zijn: Over ons, Contact of een Bestelpagina.
  • Banner: geef aan of je een Banner wil toevoegen bovenaan deze pagina.
  • Paginavulling: kies deze optie wanneer je niet met een lege pagina wil beginnen. Je kan de indeling van de pagina altijd nog aanpassen via de Editor.
  • SEO-instellingen: geef aan of je wil dat je pagina zichtbaar is in Google. Zoja, vul dan hier een pagina-titel en omschrijving toe over je pagina om beter gevonden te worden in Google. En voeg eventueel ook een afbeelding toe, special voor het delen op social media.
  • Extra instellingen: kies hier of de pagina te zien is in het menu op je website. Hier kan je ook kiezen voor een wachtwoord beveiliging voor je pagina.

Tip: Voeg pagina's op een specifieke plek toe middels het plus icoon wat verschijnt tussen de pagina's.