Wat zijn elementen?

De elementen zijn de bouwstenen van de inhoud van jouw website. De Editor biedt alle elementen die nodig zijn voor het maken van interessante pagina's.

Schrijf pakkende teksten, maak je website visueel met beeldmateriaal en laat je bezoekers aan het woord met het contactformulier. Jij hebt totale controle over deze en nog veel meer elementen die in een professionele website horen.

Stap 1

Ga naar de Editor.

Stap 2

Sleep de elementen simpelweg vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Je kan ze naar drie pagina-onderdelen slepen:

• Het inhoudsvak. In onderstaand voorbeeld zie je dat een Kop-element en Tekst-element in dit gedeelte geplaatst worden.
  • De Zijbalk (mits aanwezig). Een zijbalk kun je per pagina toevoegen via de pagina-instellingen. Of kun je zelf creëren door gebruik te maken van kolommen.
  • De FooterDit is het onderste gedeelte van je website. In het tweede voorbeeld zie je elementen toegevoegd worden aan dit gedeelte van de website.

Hieronder zie je dus dat elementen in de footer geplaatst worden.

Stap 3

Klik op een element om een werkbalk op te roepen waarmee je jouw inhoud kan plaatsen of aanpassen. Ieder element heeft zijn eigen werkbalk.

Zo kun je dus je pagina's vullen met inhoud. Doe hetzelfde bij andere pagina’s binnen je website: Zo voeg je meer pagina's toe.

Of lees verder over elementen wijzigen en elementen verwijderen.