Wanneer je gebruik maakt van een gratis website, dan is het helaas niet mogelijk om de URL hiervoor te veranderen. Echter, onderstaande opties zijn wel mogelijk: 


Opnieuw beginnen

Een mogelijkheid is om een nieuwe website aan te maken en de oude website te verwijderen.


Website publiceren

Als je website nog niet gepubliceerd is kan je rechtsboven de optie Publiceer kiezen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om je gewenste website-adres te kiezen.


Upgraden naar een betaald pakket

Een andere mogelijkheid om de naam van je website te veranderen, is om te upgraden naar JouwWeb Lite, Pro of Business. Bij een betaald pakket zit een domeinnaam inbegrepen, dus je kan hierbij een eigen domeinnaam uitzoeken zoals www.jouwnaam.nl. Als de domeinnaam geactiveerd is vervangt deze het gratis .jouwweb.nl-adres.


Tip: Bekijk ook eens onze video met tips voor de ideale domeinnaam.


Domeinnaam veranderen

Heb je een Lite-, Pro- of Business-pakket en een domeinnaam geregistreerd, maar wil je graag een andere domeinnaam gebruiken? Wij raden aan om een Extra domeinnaam aan te schaffen. De oude domeinnaam kan dan automatisch doorgestuurd worden naar je nieuwe adres. Wil je echt een andere domeinnaam, en je oude domeinnaam opheffen? Neem dan contact met ons op.