Om de actieve domeinnaam te kunnen wijzigen, moet je natuurlijk eerst domeinnamen registreren.

De actieve of primaire domeinnaam is zichtbaar in de browser wanneer mensen je website bezoeken. Alle andere domeinnamen die je geregistreerd hebt bij het pakket verwijzen door naar de actieve domeinnaam.

Als je meerdere domeinnamen bij een website hebt, dan kun je zelf instellen welke de actieve domeinnaam moet zijn. Hoe je dit in kan doen wordt hier uitgelegd.

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Kies hier voor Beheer domeinnamen. Selecteer vervolgens de domeinnaam die je in wil stellen als actieve domeinnaam door op de knop met het huis icoon te klikken.

De gekozen domeinnaam is nu de actieve domeinnaam. Dit zien bezoekers nu dus ook in hun browser.