Zodra je een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze instellen in jouw eigen e-mailprogramma.

Als je na het instellen van de mail de melding 'relay access denied' te zien krijgt, dan betekent dit dat je mail probeert te verzenden via de uitgaande e-mailserver, maar je geen gebruikersnaam of wachtwoord meestuurt.

Stap 1

Open de instellingen van jouw e-mailprogramma en zoek de uitgaande e-mailserver

Stap 2

Vul hier jouw gebruikersnaam (je volledige e-mailadres) en wachtwoord in.

Let op: Het te gebruiken wachtwoord is het wachtwoord dat je specifiek hebt gekozen voor je mailbox en dus anders dan het wachtwoord waarmee je inlogt op JouwWeb zelf.  Mocht je deze vergeten zijn, dan kun je het wachtwoord van je mailbox wijzigen.

Stap 3

Sla de wijzigingen op. Je krijgt de melding nu niet meer te zien en kan zonder problemen mails versturen!