Jaarlijkse betaling heeft een aantal voordelen ten opzichte van maandelijkse betaling. Zo verklein je de kans op vergeten of mislukte incasso's, doordat je maar één factuur per jaar ontvangt. Dit draagt ook nog eens bij aan minder administratie. 

Je kunt daarbij zelf bepalen hoe je wil betalen, denk bijvoorbeeld aan iDEAL, Bancontact, PayPal, Creditcard en Overboeking. Daar bovenop komt nog dat je een korting van ongeveer 10% krijgt op je pakket!


Wij zullen in dit artikel kort toelichten hoe je de overstap kan maken van betalen per maand naar betalen per jaar. 


Stap 1

Log in bij JouwWeb en ga naar de "Mijn Abonnement" pagina van de website die je per jaar wil betalen. Onder de uitleg van je pakket staat een opmerking.

Klik op de link "Wissel naar jaarlijkse betaling"



Stap 2

Je krijgt nu een scherm te zien met de voordelen van betalen per jaar en de prijs. Klik nu op "Ga door naar betaling" om de betaalmogelijkheden te bekijken.



Stap 3

Kies de gewenste betaalmogelijkheid en klik op "Doorgaan". Nadat je betaling is voldaan, is het pakket omgezet naar betaling per jaar.



Toch terug naar betalen per maand?

In dit geval kun je ons gewoon een mailtje sturen en dan maken we het zo snel mogelijk in orde.


 Let op: Hou er rekening mee dat je bij een jaarbetaling niet maandelijks kan opzeggen. Je abonnement loopt precies een jaar en mocht je het willen opzeggen dien je dit uiterlijk 1 maand voordat je abonnement verlengt door te geven.