Een jaarbetaling heeft een aantal voordelen tegenover een maandbetaling. Zo kun je bijvoorbeeld geen problemen hebben met mislukte incasso's en ontvang je maar één factuur per jaar. Dat zorgt weer voor minder administratie. Je kunt daarbij zelf bepalen hoe je wil betalen, denk bijvoorbeeld aan iDEAL, Bancontact, PayPal en Overboeking. Daar bovenop komt nog dat je een korting van ongeveer 10% krijgt op je Pro of Business pakket! Ook hoef je je geen zorgen te maken over de drie gratis maanden want deze trekken wij het eerste jaar automatisch van het totaalbedrag af.

Wij zullen in dit artikel kort toelichten hoe je de overstap kan maken van betalen per maand naar betalen per jaar.

Stap 1

Log in bij JouwWeb en ga naar de Mijn Abonnement pagina van de website die je per jaar wil betalen.

Stap 2

Links op je scherm zie je de facturen. Daarboven staat een knop om meer informatie te krijgen over een jaarbetaling. Klik hierop.

Stap 3

Je krijgt nu een scherm te zien met alle verschillende betaalopties, de periode waarover de jaarbetaling strekt en natuurlijk de prijs.

Toch terug naar betalen per maand?

In dit geval kun je ons gewoon een mailtje sturen en dan maken we het zo snel mogelijk in orde.

⚠ Hou er rekening mee dat je bij een jaarbetaling niet maandelijks kan opzeggen. Je abonnement loopt precies een jaar en mocht je het willen opzeggen dien je dit uiterlijk 1 maand voordat je abonnement verlengt door te geven.