Je kunt middels een koppeling zorgen dat jouw product-aanbod automatisch wordt doorgeplaatst op Marktplaats. Op deze manier kun je de producten van je JouwWeb - site gemakkelijk verkopen via Marktplaats. Meer informatie hierover vind je op de pagina Verkoopkanalen.

Waarom Marktplaats?

Marktplaats Admarkt

Marktplaats is een van de grootste advertentiewebsites van Nederland. Op de website van Marktplaats worden zowel tweedehands als nieuwe producten verkocht en met enkele miljoenen bezoekers per maand is het zeker interessant om jouw producten hier ook op aan te bieden. Je kan jouw producten aanbieden op Marktplaats via het Admarkt platform.

Hoe werkt het?

Het verkopen van jouw producten via Marktplaats kan via de koppeling met de externe tool Channable. Maar ook met vergelijkbare tool zoals Marktfeed of EasyAds. Nadat je je product-feed in deze tool hebt ingeladen, kun je een API koppeling maken om te bepalen welke producten er doorgeplaatst moeten worden. Ook kun je advertenties opbouwen. Channable maakt dit proces zo eenvoudig mogelijk.

Kortweg voer je de volgende stappen uit:

Stap 1

Je importeert onze product-feed in Channable. Hoe je dit kan doen wordt uitgelegd in het artikel Verkoopkanalen

Stap 2

Je creëert een API koppeling met Marktplaats. Channable legt in dit artikel stapsgewijs uit hoe je dit kan doen.

Stap 3

Bouw je advertenties.

Stap 4

Je stuurt de product-feed naar Marktplaats.

Meer informatie vind je op de website van Channable.

Tip: Hulp nodig bij het configureren van je feed voor Marktplaats? Neem dan contact op met Channable of andere tool die je gebruikt. Zij bieden hulp bij het configureren van jouw feed.