Ja, je kan donaties ontvangen door gebruik te maken van een betaallink via Plink van Mollie.

Stap 1

Maak je account aan bij Plink. Dat doe je via deze link.

Stap 2

Om je donaties te gaan ontvangen moet je in Plink een 'herbruikbare betaallink met aanpasbaar bedrag' aanmaken.

Stap 3

Deze betaallink plak je dan achter een button op je website. Bij het instellen van de link kies je bovenaan voor webpagina.

Je button zou er dan bijvoorbeeld zo kunnen uit gaan zien:

Wanneer bezoekers op je button klikken komen ze op een pagina zoals bijvoorbeeld deze terecht.

Bij deze is je donatie knop aangemaakt en kan je donaties gaan ontvangen!

Meer informatie over downloads te koop aanbieden lees je hier.