Let op: de stappen hieronder werken pas zodra je domeinnaam-registratie is voltooid, je ontvangt daarover een e-mail van ons. Ook moet je al een e-mailbox hebben aangemaakt

Hieronder staat uitgelegd hoe je jouw e-mail instelt in de Outlook App op Android. Zie ook de instructies voor Outlook App op iOS en andere e-mailprogramma's.

Wijken de schermen die je ziet af van de instructies hieronder? Dan gebruik je waarschijnlijk een andere versie van de app. Probeer dan de configuratie met behulp van de algemene e-mailinstellingen.

Stap 1

Open de Outlook app en tik op Aan de slag.

Stap 2

Vul je e-mailadres in en tik op Doorgaan.

Stap 3

Tik rechts boven op het vraagteken icoontje.

Stap 4

Kies voor Accountprovider wijzigen.

Stap 5

Kies voor IMAP onderaan.

Stap 6

De laatste stap! Vul je e-mailadres en wachtwoord in en tik rechtsboven op het vinkje.

Merk op: Het te gebruiken wachtwoord is het wachtwoord dat je specifiek hebt gekozen voor je mailbox en dus anders dan het wachtwoord waarmee je inlogt op JouwWeb zelf.  Mocht je deze vergeten zijn, dan kun je het wachtwoord van je mailbox wijzigen.

Stap 7

Je tikt nu op Aanmelden. Nu gaat Outlook je e-mail account instellen. Let op: dit kan best even duren!