Standaard staat er op je Android toestel een applicatie E-mail. In dit artikel laten we zien hoe je deze kan instellen zodat deze goed samenwerkt met JouwWeb.

We gaan er vanuit dat je het e-mailadres info@domeinnaam.nl wil toevoegen. Uiteraard dien je deze te vervangen door je eigen e-mailadres dat je wilt configureren.

Belangrijk! Soms kan de lay-out van de applicatie een beetje verschillen, maar de instellingen blijven dezelfde!

Stap 1

Open de applicatie en voer de eerste stappen uit.

Stap 2

Kies nu voor IMAP.

Stap 3

Vul nu de inkomende e-mail instellingen in, net zoals op onderstaande afbeelding.

Stap 4

Vul nu de uitgaande e-mail instellingen in, net zoals op onderstaande afbeeldingen.

Stap 5

Rond wizard af.

Het restant van de stappen bevatten wat vragen. Het gaat er hier om wat jij prettig vindt, deze stappen hoeven dus niet op een bepaalde manier ingesteld te worden.

Stap 6

Klaar! Je kunt nu e-mail ophalen en verzenden vanaf je mobiele telefoon.