Hier leggen we uit hoe je de Eenvoudige verzendmethode in kunt stellen. Met de Eenvoudige verzendmethode bepaal je per product de verzendkosten. Bij meerdere producten in één bestelling geldt de duurste verzendmethode.

Wil je de verzendkosten bepalen op land en gewicht of de klant laten kiezen uit meerdere opties? Bekijk dan het artikel voor de Uitgebreide verzendmethoden.

Bekijk de instructievideo:

Stap 1

Ga naar via de webshop-instellingen naar Verzending en maak één of meerdere verzendmethoden aan via Verzendmethode toevoegen

Kies desgewenst of je 'gratis verzenden' (vanaf een bepaald bedrag) of 'ophalen mogelijk' (op jouw locatie) wil activeren.

Stap 2

Als je meerdere verzendmethodes hebt aangemaakt, kun je deze selecteren bij het toevoegen of bewerken van een product. Je klikt op een Product om deze te bewerken en bij Verzending selecteer je de juiste verzendmethode. Nadat je dit hebt gedaan klik je op Opslaan.

De geselecteerde verzendmethode wordt nu automatisch toegevoegd als je klanten een product in de winkelwagen plaatsen. Als je klanten meerdere producten bestellen geldt de duurste verzendmethode.