Het is waarschijnlijk dat je verzendkosten aan je webshop toe wil voegen. Het is natuurlijk mogelijk om dit in te stellen!

Ga hiervoor naar Webshop  > Instellingen > Verzending.

Voeg verzendmethoden met de bijbehorende extra kosten toe via de blauwe knop + Verzendmethode toevoegen. Per Product kun je aangeven middels welke verzendmethode deze verzonden moet worden.

Bij meerdere producten in één bestelling wordt de duurste verzendmethode aangehouden. Je kunt hier bovendien een drempelbedrag instellen vanaf wanneer verzenden gratis is en aangeven of bestellingen gratis opgehaald kunnen worden.

Tip: wil je de verzendkosten per land of per gewicht instellen, of de klant keuze bieden uit verschillende verzend-opties? Maak hiervoor gebruik van onze uitgebreide verzendmethoden.