Ga naar de Editor.

Stap 2

Beweeg met de muis over de afbeelding en klik op de Bewerken knop.

Stap 3

Het menu links in het scherm verandert, zodat je de banner kan bewerken. Selecteer hier de optie Video.

Stap 4

Kies een video uit het overzicht of klik op + Andere video om een video uit de lijst te selecteren of om zelf een video te uploaden voor je banner.

Stap 5

Klik op Opslaan. Je hebt nu een video in de banner van je website geplaatst.

Let op: Het kan zijn dat de video niet getoond wordt via mobiel.