⚠ Merk op: Als je domeinnaam pas net geregistreerd/verhuisd is en je website onlangs is gepubliceerd, dan kan het tot één uur daarna duren voordat de beveiligde verbinding actief is!

Je website is te bezoeken via een beveiligde verbinding - je ziet dat je website een link heeft die begint met https:// - maar toch krijg je nog geen slotje te zien!

Bijvoorbeeld:

Oplossing

Het gaat fout omdat de website verwijst naar afbeeldingen, scripts of iframes die een onveilige verbinding gebruiken. Pas als alles veilig is zul je een slotje krijgen! Deze aanpassingen hangen af van de situatie; en zul je zelf moeten herzien.

Er zijn twee plaatsen waarop er fouten kunnen zijn:

• De HTML in de HEAD-tag die je bij geavanceerde Website instellingen aan kan passen
  • De HTML-codes die je via ons Embed Code-element toegevoegd hebt aan je website.

Loop deze allemaal na en zoek naar het gebruik van http://. Als daar geen 's' in staat dan is dat de reden dat je geen slotje krijgt! Verwijder dit stuk, of vervang het met een veilige code.