Via de Editor kun je de producten uit je webshop georganiseerd weergeven op je website door middel van de productgalerij. Hiermee worden producten automatisch op een overzichtelijke manier weergegeven op zowel computerschermen als mobiele telefoons.

Stap 1

Ga via de taakbalk bovenin naar de Editor.

Stap 2

Sleep het element Productgalerij (aan de linkerkant van de Editor) naar de gewenste plek binnen je website.

Stap 3

Om producten toe te voegen aan deze galerij, klik je nu op Producten kiezen.

Stap 4

Je kunt nu kiezen uit twee opties:

• Voeg bestaand product toe:  Selecteer bestaande producten die je wil weergeven en kies Toevoegen.
  • Nieuw product: hier kun je zelf een nieuw product toevoegen aan de galerij - en de productgegevens invullen.

Stap 5

Je kan de volgorde van je producten wijzigen door op de knop met de drie strepen te klikken. Hou je muis ingedrukt en versleep het product naar de gewenste plaats in de lijst.

Kies Opslaan als je tevreden bent.

Stap 6

De productgalerij is nu toegevoegd en bezoekers kunnen deze producten bestellen als je de winkelwagen hebt geactiveerd!

Tip: verdeel de producten in je galerij over meerdere pagina's door het Productgalerij-element op de website aan te klikken. Klik vervolgens op instellingen om het aantal producten per pagina in te stellen.

Tip: maak zelf goede productfoto's voor je webshop!