Wil jij jouw website delen op Facebook, dan kan het zijn dat je nog steeds de afbeelding van jouw website ziet zoals hij in het verleden geweest is. Wij vernieuwen zo nu en dan wel alles, maar als je niet kunt wachten en wil dat het sneller gebeurt, dan kun je onderstaande stappen volgen om het proces te versnellen:

1. Allereerst is het nodig dat je jouw design instellingen opnieuw opslaat. De opslaan knop is niet bruikbaar tot je een wijziging doet. Je kunt even een kleur lichtjes aanpassen (en weer terugveranderen). Daarna kun je opslaan.
  2. Ga nu naar https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/
  3. Vul je URL in: bv http://www.oostvliet.eu en druk op "Fouten opsporen"
  4. Klik nu op "Opnieuw afschrapen"
  5. Wacht een aantal minuten en herhaal stappen 2 tot 4.

Je zult zien dat je afbeelding nu bijgewerkt is!