Nadat je als Pro-gebruiker een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze configureren in Apple Mail.

Stap 1

Open Instellingen.

Stap 2

Ga naar Wachtwoorden en accounts.

Stap 3

Druk op Nieuwe account.

Stap 4

Tik op Andere.

Stap 5

Tik op Voeg mailaccount toe.

Stap 6

Je komt nu in een wizard, vul in het eerste scherm je naam, e-mailadres en wachtwoord in en druk op Volgende.

Stap 6

In het tweede scherm wordt gevraagd voor meer informatie. Neem vervolgens de onderstaande gegevens over (bij gebruikersnaam vul je je e-mailadres in).

Tik rechts bovenaan op volgende. Het kan een aantal seconden duren vooraleer je account gecontroleerd is.

Als alles gecontroleerd is mag je je account bewaren.

Wanneer alles gelukt is kun je nu direct mail ontvangen en versturen.