Let op: dit artikel is alleen geldig voor de online versie van Outlook. Voor de Outlook versie van het Office pakket, zie dit artikel.

Nadat je als Pro-gebruiker een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze configureren in Outlook.

Dit is bij Outlook eenvoudig in te stellen:

Stap 1
Klik op het tandwiel rechts boven in de hoek.

Stap 2

Klik op: Verbonden accounts

Stap 3

Je ziet dan dit scherm:

Kies voor "Andere e-mailaccounts"

Stap 4

Vul het volgende scherm in met jouw e-mailadres en wachtwoord; en vink aan dat je handmatig de instellingen wil instellen.

Merk op: Welke van de twee keuze's je kiest kun je zelf bepalen. Beide werken; en het is een keuze van smaak wat je handiger vindt.

Stap 5

Vul de volgende pagina alsvolgt.

Let op dat je de inkomende poort op 143 zet. Dit wijkt af wat we standaard adviseren, maar is nodig om Outlook te laten werken.

Hierna klik je op Ok en is je mail geconfigureerd! Je mail wordt nu opgehaald door Outlook; en je kunt mail verzenden via je JouwWeb e-mail adres.