Let op: dit artikel is alleen geldig voor de online versie van Outlook. Voor de Outlook versie van het Office pakket, zie dit artikel.

Nadat je als Pro-gebruiker een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze configureren in Outlook.

Dit is bij Outlook eenvoudig in te stellen:

Stap 1
Klik op het tandwiel rechts boven in de hoek.

Stap 2

Zoek naar Verbonden accounts en klik op deze link.

Stap 3

Je ziet dan dit scherm:

Kies voor "Andere e-mailaccounts"

Stap 4

Vul het volgende scherm in met jouw e-mailadres en wachtwoord; en vink aan dat je handmatig de instellingen wil instellen.

Merk op: Welke van de twee keuze's je kiest kun je zelf bepalen. Beide werken; en het is een keuze van smaak wat je handiger vindt.

Stap 5

Vul de volgende pagina alsvolgt.

Hierna klik je op Ok en is je mail geconfigureerd! Je mail wordt nu opgehaald door Outlook; en je kunt mail verzenden via je JouwWeb e-mail adres.