Met het Document-element kunnen vele verschillende documenten op je website worden geplaatst. Dit element ondersteunt onder andere PDF-documenten, Tekst-bestanden, Word-documenten, Powerpoint presentaties, Excel-bestanden en ePub bestanden.

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Sleep het element Document vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op Selecteer bestand om een bestand op je computer te selecteren en aan je website toe te voegen.

Stap 4

Geeft het even de tijd nadat je een document hebt geselecteerd, zodat deze in het element kan worden ingeladen. Als het bestand is ingeladen, staat het document op je website en kan deze door je bezoekers bekeken worden.

Ook interessant: Bestand-element.