Stap 1

Ga naar de Editor

 


Stap 2

Sleep het element Foto-album vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.


Stap 3

Klik op Beheer foto's om foto's aan het album toe te voegen of om foto's te verwijderen.Klik vervolgens op upload een afbeelding om afbeeldingen vanuit de bestanden op je computer te selecteren.


Stap 4

Gebruik het tandwiel icoon helemaal rechts om wat zaken in te stellen.  • Het aantal foto's dat je op één pagina wil tonen: albums met meer dan 48 foto's worden door middel van meerdere pagina's weergegeven.
    Indien jouw album meer foto’s bevat maken wij automatisch subpagina’s aan (bijvoorbeeld 1 - 2 - 3 - 4), zodat bezoekers ook de andere delen van het album kunnen zien.
  • Formaat: het formaat van de foto's kan ingesteld worden op klein, middel of groot. Dit is het formaat van de voorvertoning van het foto-album.
  • Schalen: Je kan kiezen voor bijsnijden of passend maken. Bij bijsnijden worden de foto's bijgesneden, zodat het allemaal vierkanten zijn. Bij passend maken worden de foto's verkleind totdat ze in de tegel van de voorvertoning passen.
  • Bijschrift tonen heeft betrekking op de bestandsnamen, die je zelf kan aanpassen via Beheer foto's. 


 Tip: wil je meerdere foto-albums op je website weergeven? Sleep het Foto-Album-element dan meerdere keren op je website en voeg bij ieder album andere afbeeldingen toe.