Sommige e-mailproviders blokkeren ten onrechte onze e-mails. Dat komt doordat het spamfilter dan te agressief is ingesteld.

Mocht dit bij jou ook het geval zijn, probeer dan dit eens:

• kijk of de e-mail in je spambox terecht is gekomen.
  • voeg noreply@jouwweb.nl toe aan je adresboek. Vraag daarna opnieuw de activatiemail op.

Als het dan nog steeds niet lukt kun je contact opnemen met support@jouwweb.nl. Dan zullen we het handmatig voor je in orde maken. Houd er rekening mee dat het kan dat de mails vanaf support@jouwweb.nl ook niet bij jou aankomen, waardoor communicatie lastig is. Daarom kan je het beste meerdere ontvangstadressen in je e-mail vermelden.

Ben je een Outlook.com-gebruiker? Kijk dan bij deze oplossing.