Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je website. Wanneer jij als doel hebt om geld te verdienen met je eigen website, dan raden wij het Pro- of Business-pakket aan. Een domeinnaam in combinatie met de extra features zullen bijdragen aan meer bezoekers.

Enkele manieren om geld te verdienen met je website:

• Affiliate marketing: Bij bedrijven als Daisycon, Awin en Tradetracker krijg je een commissie als mensen via jouw site een bestelling plaatsen bij een andere site. Als jij bijvoorbeeld een website over mode hebt, dan kun je verdienen aan de verkoop van kleding en schoenen bij de bedrijven die jij promoot.
  • Verkoop van je producten/diensten: Maak van je website een webshop met onze Webshop-functies. Hier heb je wel het Pro- of Business-pakket voor nodig. Onderaan zie je een voorbeeld van een onderneming die JouwWeb zakelijk inzet voor de verkoop van producten.
  • Advertenties van Google: Meld je aan voor Google Adsense en plaats de advertenties. Adsense betaalt je het meeste uit per 1.000 impressies of per click, dus die raden wij aan.

Tip: Nadat je de code van je advertentieblok hebt opgehaald en gekopieerd, plak je deze tussen de <body>- en </body>-tags van je pagina. Plak je deze hierbuiten, dan wordt de advertentie niet correct weergegeven.

Voorbeeld van een html-pagina voordat de code van het advertentieblok is toegevoegd

<html>
<head>
Dit is het head-gedeelte van uw pagina.
<title>Voorbeeld-HTML-pagina</title>
</head>
<body>
Dit is het body-gedeelte van uw pagina.
</body>
</html>

Voorbeeld van een html-pagina nadat de code van het advertentieblok in het body-gedeelte is toegevoegd

<html>
<head>
Dit is het head-gedeelte van uw pagina
<title>Voorbeeld-html-pagina</title>
</head>
<body>
Dit is het body-gedeelte van uw pagina.
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Homepage Leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

</body>
</html>

Let op: Dit is een voorbeeldcode. Gebruik deze niet op je eigen website!