Wat zijn elementen?

De elementen zijn de bouwstenen van de inhoud van jouw website. De Editor biedt alle elementen die nodig zijn voor het maken van interessante pagina's.


Schrijf pakkende teksten, maak je website visueel met beeldmateriaal en laat je bezoekers aan het woord met het contactformulier. Jij hebt totale controle over deze, en nog veel meer elementen die op een professionele website horen.


Stap 1

Ga naar de Editor. 


Stap 2

Sleep de elementen simpelweg vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.


Je kan ze naar twee pagina-onderdelen slepen:

  • Het inhoudsvak. In onderstaand voorbeeld zie je dat een Kop-element en Tekst-element in dit gedeelte geplaatst worden.  • De FooterDit is het onderste gedeelte van je website. In het tweede voorbeeld zie je elementen toegevoegd worden aan dit gedeelte van de website.


Let op: elementen die je in de footer plaatst, zijn op elke pagina zichtbaar. 


Stap 3

Klik op een element om een werkbalk op te roepen waarmee je jouw inhoud kan plaatsen of aanpassen. Ieder element heeft zijn eigen werkbalk.Elementen verwijderen


Het kan ook voorkomen dat je een verkeerd element hebt geplaatst op je website. Gelukkig kun je deze ook heel eenvoudig weer verwijderen.


Stap 1

Ga naar de Editor


Stap 2

Verwijder een element van je pagina door je muis boven het element te houden. Klik nu op het kruisje dat rechts-boven bij het element verschijnt.


Element verwijderen


Tip: Element op de verkeerde pagina geplaatst? Je kan ook het element element verplaatsen naar een andere pagina.

Zo kun je dus je pagina's vullen met inhoud. Doe hetzelfde bij andere pagina’s binnen je website: Zo voeg je meer pagina's toe. Of lees verder over elementen wijzigen en elementen verplaatsen.