Aanmelden bij JouwWeb kan heel snel en eenvoudig. Kies je voor een betaald pakket, dan kun je ook een eigen domeinnaam registreren

In deze korte video laten we zien hoe je je in slechts 1 minuut aan kan melden om een begin te maken aan jouw eigen website of webshop bij JouwWeb.

Ga dus naar www.jouwweb.nl om je aan te melden. Op de homepagina zie je rechts bovenin de Nu beginnen knop staan waarmee je in een flits aangemeld bent. Je hoeft alleen je e-mailadres en het door jou gewenste wachtwoord in te vullen. Daarna doorloop je de stappen om te beginnen met jouw eigen website!