Wellicht hebben je klanten een van je producten op het oog, maar gaan ze nog niet direct over op een verkoop. In de tussentijd willen ze graag het product opslaan. Je geeft je klanten deze mogelijkheid door de verlanglijst te activeren.

Stap 1

Ga via de Editor naar het Webshop tabblad.

Stap 2

Klik op Webhop-instellingen en ga naar Geavanceerde instellingen.

Stap 3

Hier zie je de optie Toon verlanglijst. Schakel deze optie in.

Stap 4

Klik op Opslaan. Je hebt nu de verlanglijst geactiveerd.

Bij je producten wordt nu een hartje-icoon getoond, via deze knop kan een klant het product toevoegen aan de verlanglijst.

Wanneer een product in de verlanglijst wordt gezet, zal er een hartje in de menubalk verschijnen via welke de verlanglijst bekeken kan worden. Via de verlanglijst kunnen producten ook eenvoudig aan de winkelwagen toegevoegd worden.