Het is niet mogelijk om een bestaande domeinnaam kosteloos te veranderen; wij hebben de kosten daarvoor reeds gemaakt. Mocht je toch een andere domeinnaam in gebruik willen nemen. dan is er is wel de mogelijkheid om een extra domeinnaam aan te schaffen. De kosten hiervan zijn € 20 per jaar, maar omdat je de oude domeinnaam laat vervallen is dit maar eenmalig.


Een voordeel van het aanschaffen van een extra domeinnaam is dat bezoekers die naar je oude domeinnaam gaan vanzelf op je nieuwe domeinnaam terecht komen. Zo verlies je geen bezoekers en kunnen ze wennen aan de nieuwe domeinnaam.


De extra domeinnaam kun je op dezelfde manier registreren als eerdere domeinnamen. Je doet dit via je Mijn Abonnement pagina. In het artikel 'Domeinnaam vastleggen' lees je stap voor stap hoe je een domeinnaam toevoegt. 


Wanneer de nieuwe domeinnaam eenmaal online en bij iedereen bekend is, kunnen wij de oude domeinnaam voor je verwijderen. Als je dit binnen een jaar doet betaal je dus slechts eenmalig € 20 en niet op jaarbasis. Voor het verwijderen van je domeinnaam stuur je ons een mail naar support@jouwweb.nl.


 Let op: Zorg dat je ons tijdig laat weten dat de domeinnaam verwijdert moet worden. Dus binnen een jaar na aanschaf van de extra domeinnaam.