Je website is klaar! Nu wil je hem natuurlijk het liefst meteen delen met anderen. Dit kun je op veel verschillende kanalen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WhatsApp, Facebook, Instagram, Twitter, etc.

Om het nog mooier te maken, wil je het liefst dat er een mooie afbeelding zichtbaar is als je je website deelt.
Bij JouwWeb kun je zelfs per pagina een gewenste afbeelding instellen!

Hoe doe je dat?

Stap 1

Ga naar het tabblad Pagina's.

Stap 2

Klik op het tandwiel bij de gewenste pagina.

Stap 3

Klik op SEO-instellingen. Hier heb je de mogelijkheid om een Social media afbeelding te uploaden.

Stap 4

Sla de wijzigingen op. De ingestelde afbeelding wordt voortaan getoond als je deze pagina deelt!

Tip: Zorg ervoor dat je je socials ook via je website kunt bereiken.