Naast de aanbevolen integratie met Mollie en eventueel Stripe voor betalingen, is het ook mogelijk om betalingen te accepteren via PayPal. Klanten kunnen via hun PayPal account een betaling doen of ze betalen direct zonder account met alle gangbare creditcards.

PayPal maakt het mogelijk om wereldwijd in 25 verschillende valuta te betalen en betalingen te ontvangen. Dit betekent dat je betalingen kan ontvangen van een grote en groeiende groep klanten.

Stap 1

Ga via de Editor naar Webshop. Klik op Instellingen en ga naar Betaalmethoden.

Stap 2

Klik op de link voor directe PayPal-integratie en klik daarna op Verbinden met PayPal.

Stap 3

Log in met je PayPal-account, of maak een account aan als je dit nog niet hebt. Klik op Akkoord en koppelen om een koppeling te maken met je JouwWeb-account en accepteer de voorwaarden.

Stap 4

Klik op Ga terug naar Webador. Nu zie je dat de koppeling met PayPal succesvol is gemaakt. Je kan nu PayPal gebruiken voor het accepteren van betalingen via je webshop.

Let op: In stap 3 en 4 zie je 'Webador' staan in plaats van JouwWeb. Webador is de internationale variant van JouwWeb. Dit is dus correct en verandert niets aan de koppeling met jouw website.

PayPal loskoppelen

Je kan te allen tijde PayPal weer loskoppelen van je JouwWeb-account. Ga via Editor > Webshop > Instellingen > Betaalmethoden naar de PayPal koppeling. Klik op Toegang intrekken.

Log in op je PayPal account. Nu zie je een lijst met koppelingen, hier vind je JouwWeb en klik op Verwijderen.