Je kunt je e-mail pas instellen nadat je domeinnaam-registratie is voltooid en je een e-mailbox hebt aangemaakt.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je jouw mailbox instelt in Windows 10 Mail. Mocht het niet lukken, probeer dan ook eens de configuratie met de algemene e-mailinstellingen.

Zie ook de instructies voor andere e-mailprogramma's.

Stap 1

Open Windows 10 Mail op je computer en kies voor Accounts > Account toevoegen.

Stap 2

Selecteer hier Ander account (POP, IMAP).

Stap 3

Hier vul je jouw e-mailadres, je naam en het wachtwoord van je mailbox in.

Merk op: Het te gebruiken wachtwoord is het wachtwoord dat je specifiek hebt gekozen voor je mailbox en dus anders dan het wachtwoord waarmee je inlogt op JouwWeb zelf.  Mocht je deze vergeten zijn, dan kun je het wachtwoord van je mailbox wijzigen.

Vervolgens klik je op Aanmelden.

Je mailbox is nu ingesteld in Windows 10 Mail!