Je kunt via onze webmail altijd alle mail zien die nog op onze server staat. Het kan echter zijn dat standaard niet alle mappen zichtbaar zijn. Een mailprogramma kan namelijk een eigen systeemmap aanmaken, die onze webmail cliënt standaard niet laat zien!

Je kunt deze mails wel zichtbaar maken via onderstaande stappen.

Stap 1

Log in op de JouwWeb Webmail. Je logt hier in met het e-mailadres van je mailbox en het wachtwoord dat je daarbij hebt gekozen.

Weet je jouw wachtwoord niet meer? Dan kun je deze eenvoudig wijzigen.

Stap 2

Klik op het tandwiel icoon links onderin en kies voor Mappen.

Stap 3

In het volgende scherm kun je aanklikken welke mappen in de webmail omgeving te zien zijn. Het kan zijn dat sommige mappen uitgevinkt staan, maar dat er in die mappen wel erg veel mail staat! Vink alle mappen nu aan.

Stap 4

Klik nu links boven op het logo om terug te gaan naar je inbox. Je zult nu zien dat je de mappen die eerder niet aangevinkt stonden, wél kan kiezen. Je kan nu mail verwijderen uit die mappen om meer beschikbare ruimte in je mailbox te creëren.