Het kan zijn dat je domeinnaam in quarantaine zit. Op dat moment werkt je domeinnaam niet, maar kunnen andere mensen ook je domeinnaam nog niet registreren. 


Als je toch wenst gebruik te maken van deze domeinnaam, dan kun jij dit als eigenaar doen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Hoeveel kosten: dat hangt af de hosting partij bij wie jouw domeinnaam op dat moment staat.


Staat de domeinnaam nu bij JouwWeb?
Dat is geen enkel probleem, wij kunnen deze domeinnaam eenvoudig voor je uit quarantaine halen. Dat kunnen wij echter echt alleen als wij de domeinnaam voor jou beheren. In veel gevallen zullen hier geen extra kosten aan verbonden zijn.


Staat de domeinnaam bij een andere hostingpartij?

Ook als je uiteindelijk deze domeinnaam wil gebruiken in combinatie met een JouwWeb-site is het toch noodzakelijk dat je eerst de domeinnaam uit quarantaine laat halen door je huidige hostingpartij. Pas daarna kun je kiezen de domeinnaam naar ons te verhuizen.


Mail dus je huidige hostingpartij met de vraag of ze deze domeinnaam uit quarantaine willen halen. Hier zullen waarschijnlijk wat kosten aan verbonden zijn.


Je kunt vervolgens de verhuiscode bij hen opvragen, om de domeinnaam daarna naar JouwWeb te verhuizen.