Bij het bouwen van je website bij JouwWeb krijg je allerlei opties. Toch kan het voorkomen dat je een specifieke HTML-code wil plaatsen in je website. Hiervoor maak je gebruik van het Embed Code-element. Stap voor stap gaat dit als volgt:

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Sleep het Embed Code-element vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en vervolgens op Embed aanpassen om het te kunnen bewerken en klik het tabblad Aangepaste HTML aan.

Stap 4

Kopieer de aangeleverde HTML-code en en plak het in het invoerveld - of schrijf je eigen HTML-code!

Stap 5

Vergeet de code niet op te slaan. Je zal de tekst 'HTML-code (wordt niet getoond in editor)' te zien krijgen. Dit wil zeggen dat je de website online moet bekijken om te zien hoe je website eruitziet met deze HTML-code toegevoegd.

Tip: Wil je een HTML-code toevoegen in het zogenaamde <HEAD>-element van je website. Ga dan naar deze uitleg.