Je kunt middels een koppeling zorgen dat jouw product-aanbod automatisch wordt doorgeplaatst op Bol.com. Zo kun je dus de producten van je JouwWeb - site verkopen via Bol.com. Meer informatie hierover vind je op de pagina Verkoopkanalen.


Waarom Bol.com?


Bol.com


Bol.com is dé grootste online retailer van Nederland. Door het brede assortiment (wat dagelijks uitgebreid wordt) en de vele productcategorieën geeft Bol.com je de kans om jouw producten bij de juiste doelgroep aan te bieden. Hiermee kun je niet alleen meer producten verkopen, maar ook jouw webshop meer naamsbekendheid geven. Laat deze kans om je producten bij de grootste webshop van Nederland aan te bieden dan ook zeker niet liggen! 


Hoe werkt het?

Het verkopen van jouw producten met Bol.com kan via de externe tool Channable (zie abonnementen), of bijvoorbeeld Bolfeed of EasyAds. Nadat je je product-feed in deze tool hebt ingeladen, kun je een API koppeling maken om te bepalen welke producten er doorgeplaatst moeten worden en bij welke categorieën deze horen. Channable maakt dit proces zo eenvoudig mogelijk.


Kortweg voer je de volgende stappen uit:

Stap 1

Je importeert onze product-feed in de externe. Hoe je dit kan doen wordt uitgelegd in het artikel Verkoopkanalen.


Stap 2

Je creëert een API koppeling met Bol.com. Hierbij categoriseer je jouw producten en voeg je regels toe om jouw product goed vindbaar te maken.


 Let op: je hebt een Bol.com verkoper account nodig om je producten via hen aan te kunnen bieden.


Stap 3

Je stuurt de product-feed naar Bol.com.


Meer uitleg over het adverteren op Bol.com vind je op de website van Channable.


 Tip: Hulp nodig bij het configureren van je feed voor Bol.com? Neem dan contact op met de tool die je hiervoor gebruikt. Zij bieden hulp bij het configureren van jouw feed.