Je bent klaar met werken aan jouw website en wilt graag op een ander moment verder. Maar het liefst wil jij jezelf uitloggen om te voorkomen dat er iets mis gaat. Hoe log je uit?

Stap 1

Klik in de Editor op het JouwWeb logo, links-bovenin het scherm.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina en hier zie je rechts bovenin uitloggen staan.

Als je op een mobiele telefoon ingelogd bent, ga je eerst naar Mijn Account. Vervolgens kun je kiezen voor uitloggen.

Hierna kun je weer net zo eenvoudig inloggen op JouwWeb om verder te werken aan je website!