Hier leggen we uit hoe je de Eenvoudige verzendmethode in kunt stellen. Met de Eenvoudige verzendmethode bepaal je per product de verzendkosten.

Goed om te weten: Bij meerdere producten in één bestelling geldt de duurste verzendmethode.

Tip: Twijfel je nog tussen Eenvoudige of Uitgebreide verzendmethoden? Lees over de verschillen tussen beide opties en bekijk onze handige keuze-hulp.

Bekijk de instructievideo:

Stap 1

Ga naar via Editor > Webshop naar Verzending en maak één of meerdere verzendmethoden aan via Verzendmethode toevoegen

Kies desgewenst of je 'gratis verzenden' (vanaf een bepaald bedrag) of 'ophalen mogelijk' (op jouw locatie) wil activeren.

Stap 2

Als je meerdere verzendmethodes hebt aangemaakt, kun je deze selecteren bij het toevoegen of bewerken van een product. Je klikt op een Product om deze te bewerken en bij Verzending selecteer je de juiste verzendmethode. Nadat je dit hebt gedaan klik je op Opslaan.

De geselecteerde verzendmethode wordt nu automatisch toegevoegd als je klanten een product in de winkelwagen plaatsen.

Tip: Bekijk onze blog met nog meer tips over het beginnen van een webshop: Webshop beginnen in 2022: De ultieme gids