Een website bestaat altijd uit meerdere pagina's. Maar hoe maak voeg je meer pagina's toe en hoe kun je deze beheren?  In dit artikel vertellen we je alles wat jij moet weten om je website mét pagina's op te bouwen. 


Om te beginnen gaan we eerst pagina's toevoegen aan je website. Pagina's kun je toevoegen en beheren via Pagina's. Voor een gevulde website ziet die er bijvoorbeeld zo uit:Uit de pagina's die jij toevoegt, wordt automatisch een menu gemaakt. In de onderstaande afbeelding zie je hoe bovenstaande pagina-structuur er in werkelijkheid uit komt te zien. De kopjes onder "Webshop" worden pas zichtbaar wanneer je daar met de muis overheen gaat. Hoe je een submenu als dit kunt maken, vertellen we verderop in dit artikel. Overval jouw bezoeker nooit met té veel keuzes, maar deel je pagina's slim in groepen in.
Nieuwe pagina

Je kunt een nieuwe pagina toevoegen met de volgende knop:Vul simpelweg de gegevens van jouw nieuwe pagina in en sla je pagina op om deze terug te vinden in het overzicht en het menu op je website.

  • Naam: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu. Bijvoorbeeld: Over Ons, Contact en Webshop.
  • Banner: geef aan of je een banner wil toevoegen bovenaan deze pagina.
  • Paginavulling: Kies een van de templates voor het vullen van je pagina. dit template kan je naar eigen inzicht vullen en aanpassen. Kies voor Leeg als je een eigen indeling wil maken.


Pagina maken met AI

Vind je het moeilijk om een geschikte naam voor je pagina te bedenken, dan kun je de hulp van AI inschakelen. Je klikt dan op de link "Geef mij enkele suggesties", en AI denkt met je mee. Volgorde aanpassen

Mocht je een aantal pagina’s aan je website toegevoegd hebben en de volgorde hiervan willen wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De volgorde van je pagina’s verander je door een pagina naar beneden of boven te slepen.Submenu aanmaken

Een submenu voor je website maken doe je op een soortgelijke manier. In plaats van de pagina naar boven op beneden te slepen, breng je meerdere niveaus aan door de pagina naar links of rechts te slepen.