Een handtekening geeft je verstuurde e-mails een professionele uitstraling. Je kunt binnen onze Webmail eenvoudig een eigen handtekening maken en toevoegen aan je e-mailadres.

De onderstaande stappen vertellen hoe je dit kunt doen.

1. Log in op de Webmail
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Identiteiten
  4. Selecteer jouw e-mailadres

Vul bij het onderdeel Ondertekening je handtekening in.

Als je de optie Zet handtekening editor aan activeert, krijg je nog meer opties. Je kan dan onder andere een logo en social media iconen toevoegen. Ook heb je de mogelijkheid te kiezen uit verschillende soorten lay-outs.

Optioneel kun je kiezen voor een HTML-ondertekening om een nog uitgebreidere handtekening te maken.
Let op: dan moet je wel echt verstand hebben van HTML-codes!