Sleep het element Diavoorstelling vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op Beheer foto's om foto's aan de diavoorstelling toe te voegen of om foto's te verwijderen.

Er zijn twee manieren om foto's toe te voegen

•  Foto's uploaden vanuit de bestanden op je computer. (Pro-feature)
  •  Foto's kunnen gekoppeld worden met een externe dienst. (Facebook of Google+)

Stap 4

Gebruik het tandwiel icoon helemaal rechts om wat zaken in te stellen.

• Schalen: Je hebt de optie om te kiezen voor bijsnijden of passend maken. Bij bijsnijden hebben alle foto's dezelfde grootte en bij passend maken wordt de foto aangepast aan het kader van de diavoorstelling.
  • Miniatuur: De miniaturen bij de diavoorstelling kunnen boven of onder geplaatst worden, kunnen vervangen worden door bolletjes of kunnen helemaal uitgeschakeld worden.
  • Formaat miniatuur: de miniaturen kunnen een grootte hebben van 30 t/m 100.
  • Transitie: de overgang van de ene naar de andere foto in de diavoorstelling. Je kan kiezen tussen schuiven of vervagen.
  • Automatisch starten: Wil je dat de diavoorstelling automatisch start als je website bezocht wordt? Vink deze optie dan aan. Als je dit niet wil kun je de optie uitschakelen.
  • Bijschrift tonen: De foto's kunnen een omschrijving hebben. Vink deze optie aan als je wil dat bezoekers de omschrijving zien. Schakel deze optie uit als je geen omschrijving wil tonen.

Stap 5

Mochten sommige foto’s in jouw diavoorstelling via Facebook of Google+ niet goed verschijnen, dan kan je Synchroniseer album gebruiken om een album te verversen.

Deze knop vind je bij Beheer foto's. Je geeft dan eventueel opnieuw autorisatie aan Facebook of Google+ en die haalt de nieuwste foto's op.

Dan wordt je album weer opnieuw bijgewerkt!

Tip: kijk ook eens naar het foto-album element.