Iedere e-mailbox wordt geleverd met 500MB aan ruimte. Zodra deze vol zit kun je geen nieuwe mail meer ontvangen. Op de Mijn Abonnement pagina kun je bij e-mail instellen zien hoeveel % je gebruikt hebt.

In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen om dit te voorkomen of te verhelpen.

E-mails verwijderen
Verwijder gelezen of onbelangrijke e-mails uit jouw mailbox, vooral de e-mails met bijlagen. Je kunt dit doen vanuit jouw mailprogramma of via de webmail

Geen kopie achterlaten op de server

De programma's waar je e-mail ophaalt laten vaak een kopie achter op onze server. Daardoor raakt de mailbox snel vol. Al deze programma's kunnen ingesteld worden zodat ze dat niet meer doen. Jouw e-mail wordt dan in het mailprogramma opgeslagen, maar niet meer op de server:

Voor Microsoft Outlook en Apple Mail kun je hier lezen hoe dat in zijn werk gaat.

Voor Windows Live mail kun je hier lezen hoe dat in zijn werk gaat