Type de woorden waar je de link in wil zetten, dus waarvan je wil dat ze klikbaar zijn.

Stap 2

Selecteer deze woorden met je muis.

Stap 3

Nu deze tekst geselecteerd is kan je op het link-symbool klikken en een link instellen.

Stap 4

Dit scherm komt tevoorschijn. Hierin kan je een link naar een van je pagina's, een externe pagina of e-mailadres instellen. Vul alle velden in en vergeet de link niet op te slaan.

Stap 5

De ingestelde link is nu verwerkt in een stuk van je tekst waarop geklikt kan worden. De url is nu dus niet te zien.