Sleep het element Reacties naar je pagina.

Stap 3

Klik op het reactie-element op je website om de werkbalk op te roepen.

Stap 4

Stel het bevestigingsbericht in dat bezoekers te zien krijgen nadat ze een reactie achter hebben gelaten.

Stap 5

Gebruik het tandwiel om overige instellingen te wijzigen.

De optie Reacties vooraf keuren is vooral handig om ongewenste reacties te blokkeren.

Stap 6

Ga voortaan naar de Editor en klik op je Reactie-element om de ingezonden reacties goed te keuren of te verwijderen.

Tip: Bezoekers moeten hun e-mailadres invullen bij het achterlaten van een reactie. Dit e-mailadres is alleen voor jou als beheerder zichtbaar. Andere bezoekers van je website krijgen dit dus niet te zien.