Social - Delen

Voeg het element Social - Delen aan je website toe om je bezoekers een mogelijkheid te geven een pagina van je website te delen op hun sociale netwerken.
Dit element is dus vooral bedoeld om meer bezoekers naar je website te krijgen.

Gebruik de grijze werkbalk boven het element om aan te geven welke knoppen je op je website weer wil geven en wat de stijl van de knoppen moet zijn.

Bij Knoppen kun je aangeven welke knoppen je zichtbaar wil hebben. Bij Stijl kun je ervoor kiezen om de weergave op normaal of alleen iconen te zetten.

Social - Knoppen

Het element Social - Knoppen werkt omgekeerd.

Voeg dit element aan je website toe om een link te maken naar de Social Media waarop je actief bent.
Gebruik het dus bijvoorbeeld om je Facebookpagina te promoten en om meer volgers (likers) te krijgen voor je Facebookpagina.

Gebruik ook hier de grijze werkbalk boven het element om enkele dingen in te stellen.

Deze knoppen dienen als link naar jouw eigen social media pagina. Deze links moet je dus nog instellen. Dit kun je doen door op de blauwe knop 'knoppen' te klikken. Er opent zich dan een scherm waarin je de gewenste knoppen kan instellen.

Verder kun je ook nog de vormgeving van de knoppen wijzigen. Je kan de grootte, stijl en kleur wijzigen.